Gerard: ‘Relatie André duurt nog geen half jaar’

Gerard Joling

De relatie van Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) heeft veel stof doen opwaaien. Veel mensen gunnen de twee hun geluk, maar velen verwachten ook dat ze niet lang samen zullen zijn. Bij die groep hoort ook Gerard Joling, een goede vriend van André Hazes.

Leeftijd

,,Ik gun ze alle geluk van de wereld, maar dat gaat natuurlijk nog geen half jaar goed”, zegt de Toppers-zanger tegen weekblad Story. ,,Dat is een tijdje spannend en dan is het klaar, zeker met een jongen van vijventwintig zoals Dreetje.” Gerard, die zelf 59 jaar oud is, denkt dat de leeftijd van Bridget een grote rol kan spelen bij een eventuele break-up. ,,Hij kan zoveel vrouwen van dat kaliber krijgen. En laten we eerlijk zijn: als vrouw van dik boven de veertig sta je natuurlijk meteen met 2-0 achter. Zeker bij een jongen van Dreetjes leeftijd.”

Grapjes?

Niet alleen anderen hebben er een hard hoofd in. Het lijkt er steeds meer op dat André en Bridget er zelf ook vanuit gaan dat ze niet jaren samen zullen zijn. André Hazes heeft al een paar grapjes gemaakt over zijn prille relatie met Bridget Maasland. Dat deed hij op Radio 538 bij Frank Dane. ,,Ik kan ongelooflijk met haar lachen en ze is een soort vrouwelijke versie van mij, dus het kan nooit goed gaan.” Hoewel de zanger dat als een grapje bedoelde, zegt Frank Dane even later ook iets waaruit blijkt dat er weinig vertrouwen is. De zanger vertelt dat hij en Bridget ondanks de mediastorm wel gewoon uiteten gaan en door de stad lopen. ,,Geniet er maar van. Het duurt vaak maar twee drie maanden bij Bridget”, zegt Frank doelend op de vele korte relaties die Bridget heeft gehad. André gaat mee in de grap: ,,Ja, daarom. Als je de hele tijd binnen hebt gezeten is het ook zo zonde.”

Bridget postte gisteravond op haar Instagram een selfie waar de twee samen op staan. ,,Misschien wordt het niets, maar misschien is het onderzoeken wel het mooiste avontuur ooit.”