‘Gerda Havertong maakt een potje van Ranking The Stars’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De kans dat Sesamstraat-diva Gerda Havertong volgend seizoen nog in Ranking The Stars te zien is, is zeer klein. Tijdens de laatste opnames ging het helemaal mis.

Olcay stapt op

Gerda bleek een flinke stoorzender, aldus Weekend. Ze onderbrak Paul constant en nadat hij haar daar in de kleedkamer over aansprak, veranderde er niks. Naar verluidt stoorden de andere sterren zich enorm aan het gedrag van de diva. Olcay Gulsen nog het meest, zij vond de sfeer zelfs zo ondraaglijk dat ze na de tweede opnamedag, ze had voor 4 getekend, niet meer terugkwam. Olcay’s vervanger, Marc Marie Huijbregts, kreeg ook te maken met een tierende Havertong.

Een medewerker van het programma klapt uit de school: ,,Ze is te oud om de humor van bepaalde dingen in te zien. Dat ze ook nog eens flink gedronken had maakte haar helemaal onhandelbaar. Voor Paul was het moeilijk om er door zijn boosheid over haar gedrag een leuke show van te maken.”

Laatste seizoen

Gerda’s gedrag wekte ergernis op maar collega’s maakten zich ook zorgen. Havertong lijkt erg te zijn veranderd ten opzichte van voorgaande seizoenen, al kreeg ze het al eens eerder stevig aan de stok met Richard Groenendijk. Waarschijnlijk is dit het laatste seizoen dat we Gerda in Ranking The Stars zullen zien.

Tags

Gerda Havertongolcay gulsenPaul de LeeuwRanking the Stars

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie