Mogelijk Italiaans kind van Gers Pardoel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Gers Pardoel neemt geen blad voor de mond wanneer er gevraagd wordt over zijn liefdesleven. Wat blijkt? De rapper is een heuse vrouwenverslinder. ,,Alles kan”, zegt de zanger op de vraag van presentator James Cooke of hij een beest in bed is. ,,Op alle plekken, maakt mij niet uit. Alle standjes, de hele Kamasutra kan wel voorbijkomen.”
Wanneer gevraagd wordt met hoeveel vrouwen Gers het bed heeft gedeeld, gokt hij rond de vijftig. Niks is blijkbaar te gek voor Gers.

Italiaans kind

De presentator vraagt of Gers misschien niet onbewust al een kind bij een van deze vele vrouwen heeft. ,,Het zou kunnen dat er ergens wel een kind van mij rondloopt, ja”, bekent Gers. ,,Eén keer ging ik op vakantie naar Italië, en daar zag ik een meisje. Ik was helemaal verkocht. Ik dacht: oh my god.” De presentator stelt voor om zijn Italiaans kind op te zoeken. ,,Maar die kan ondertussen wel al vijftien zijn”, antwoordt Gers.

Gers Pardoel zegt dat hij razend populair is in België: ,,Ineens word je herkend, je verdient geld, en je hebt succes. Iedereen wil je gewoon. Je krijgt aandacht van de knappe dochter, maar ook van de moeder. Terwijl de man daarachter staat. Dat is gewoon heel heftig”. Hij geeft ook toe dat hij een lange tijd depressief was.

Tags

GERS PARDOELINTERVIEWITALIEKIND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck