DIT is de nieuwe vriendin van Gers Pardoel

Gers Pardoel|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Na de pijnlijke breuk begin vorig jaar met zijn vrouw en manager Sélina van Gool, is rapper Gers Pardoel opnieuw zijn hart verloren.

De 40-jarige artiest heeft een relatie met de 25-jarige Vlaamse zakenvrouw Ann-Sophie Van Triel. Medewerkers van de rapper hebben het nieuws bevestigd aan de krant Het Laatste Nieuws.

‘Loop over van liefde’

Kort na het heropenen van de terrassen werden ze in diverse horecazaken gespot. Eerder zei Gers in de Vlaamse pers dat hij niet openstond voor een nieuwe relatie. ,,Ik loop over van liefde voor mezelf en geniet volop van m’n tijd met de kinderen”, klonk het volgens het AD. Inmiddels heeft Gers Pardoel toch bevestigt dat hij een relatie heeft met Ann-Sophie.

Het stel kent elkaar door het bedrijf van Ann-Sophie, Social Issue. Daarmee zet ze bedrijven, merken, influencers en bekende personen in de markt. Met haar campagne ‘What is your social issue?’ heeft ze Gers leren kennen meldt het AD. Via haar kreeg hij een platform om zijn zorgen en issues te delen.

Ann-Sophie is in België geen onbekend gezicht. In het verleden had ze een relatie met de Belgische voetballer Tuur Dierckx.

Gers Pardoel had eerder een lange relatie met zijn jeugdliefde Sélina van Gool. Met haar heeft hij twee kinderen, Goud en Rocci. Sélina was ook de manager van de rapper.

BuzzE

Tags

GERS PARDOEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck