‘Gert Verhulst is klaar voor tweede leg’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Studio 100-baas en K3-oprichter Gert Verhulst loopt, nu hij vijftig is en een jongere vriendin heeft, aan tegen vragen over een eventuele kinderwens. Hij is al weer geruime tijd samen met Ellen Callenbout die inmiddels 40 jaar is.

Vragende partij

Voor Gert hoeft het niet perse. ,,Ik ben nu vijftig. Ellen is een stuk jonger. Als zij die kinderwens zou koesteren dan zeg ik daar geen nee tegen. Opnieuw ben ik niet echt de vragende partij, maar als het zou gebeuren, is dat kindje meer dan welkom in ons gezin,” liet Verhulst in een interview weten.

De Belg heeft al twee volwassen kinderen uit een huwelijk dat in 2003 strandde: zoon Viktor en dochter Marie (23). In 2012 was Verhulst enkele maanden samen met de Nederlandse zangeres Josje Huisman, hij verliet Ellen voor Josje. Na een paar maanden keerde Gert met hangende pootjes bij Ellen terug.

Afwezige vader

,,Mijn kinderen hebben mij nooit op mijn liefdesleven aangesproken, we zijn altijd samen sterk geweest. Vóór mijn scheiding was ik vooral een afwezige vader, maar daarna woonden mijn kinderen om de week bij mij en is alles veranderd”, liet hij in een interview weten.

,,Nu krijgen mijn kinderen zelf aandacht van de pers. Ze kunnen zelf uitmaken of ze dat willen of niet, maar ik heb er altijd voor gezorgd dat ze een zo normaal mogelijke jeugd hadden: ik heb ze heel lang uit de bladen weten te houden.”

Tags

BABYELLENGERT VERHULSTKINDERWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck