Gert Verhulst zocht hulp bij psycholoog: ‘Ik zat op de rand van een inzinking’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De voormalige K3-baas Gert Verhulst, die inmiddels getrouwd is met zijn grote liefde Ellen Callenbout, kent een roerig liefdesleven. Hij heeft met zijn overspel zijn gezin een hoop verdriet gedaan, maar zelf ging hij er ook aan onderdoor. ,,Het was een heel turbulente periode, die me op de rand van een inzinking bracht.”

Gert Verhulst en Ellen Callebout gaven elkaar in 2019 het ja-woord. Velen hadden niet zien aankomen dat Gert ooit zijn eeuwige trouw zou beloven, en dat heeft alles te maken met zijn overspel in het verleden.

Psycholoog

Toen Gert 21 jaar was, kreeg hij een relatie met Valerie, de moeder van zijn kinderen Victor en Marie. Ze zijn zeventien jaar samen geweest, maar nooit getrouwd, legt Gert uit in Het Laatste Nieuws. ,,Onze scheiding en de daaropvolgende knipperlichtrelatie met Karen Damen… Dat was een heel turbulente periode, die me op de rand van een inzinking bracht.”

Volgens Gert was het een opeenstapeling van jarenlang keihard werken en daarbovenop relationele problemen. ,,Ik ben toen een paar keer naar de psycholoog gegaan”, aldus Gert.

Affaire met Karen

De affaire met Karen heeft zo’n drie of vier jaar geduurd. ,,Ze zei onlangs dat ik er ben tussengekomen, terwijl zij iets met Regi had. Maar je kan ook zeggen dat ik iets had met mijn vrouw en dat Karen ertussen is gekomen. Het is maar hoe je het bekijkt.”

Op dat moment zaten Marie en Victor nog op de lagere school en hadden hij en Valerie ervoor gekozen om de kinderen om de week te hebben. ,,Ik wilde een goede vader zijn, en wilde ze niet naar de naschoolse opvang sturen. Ik deed al die moeite ook, omdat er anders geroddeld zou worden: ‘Hij zit zeker weer bij die rooie van K3.”’

Oók een affaire met Josje

Maar na een halfjaar hield Gert het drukke schema niet meer vol en haalde een au pair in huis, tot Marie naar het internaat is gegaan en Ellen Callebout in beeld kwam. ,,Wij zijn nu dertien jaar samen, die paar maanden met Josje niet inbegrepen.”

Want Gert heeft ook zijn vrouw Ellen bedrogen, al duurde de affaire met Josje een stuk korter dan die met Karen. ,,Die korte relatie met Josje was mogelijk omdat Ellen en ik toen heel erg langs elkaar leefden”, aldus Gert. ,,Ik weet dat het geen excuus is, maar dat heeft wel geleid tot het overspel. Ik kwam echter al heel snel tot de conclusie dat Ellen wel degelijk de vrouw van mijn leven is, en ze heeft me vergeven.”

Tags

AFFAIREGERT VERHULSTOVERSPEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck