GERUCHT: ‘Max Verstappen en Kelly Piquet verloofd’

Max Verstappen is verloofd!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan geruchten rond over Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet. De twee zouden namelijk verloofd zijn!

Ontmoeting met schoonvader

Onlangs ontmoette Max zijn schoonvader, Nelson Piquet. ,,Eindelijk ontmoeten ze elkaar”, schreef Kelly bij de foto van de twee mannen in haar Instagram Stories.

Nelson Piquet won drie keer het wereldkampioenschap en heeft veel kennis van de sport. Toch wil Max geen advies aan zijn schoonvader vragen. ,,Het is natuurlijk een legende in de Formule 1, maar het is mijn eigen carrière”, zei hij eerder tegen ServusTV. ,,Ik maak mijn eigen keuzes, en zal mij nooit vergelijken met andere coureurs. Dat past mij gewoon beter.”

Over de ontmoeting die onlangs plaatsvond, zou Max in een persconferentie gezegd hebben dat hij ‘gewoon tijd wilde doorbrengen met zijn familie’. Gesprekken over de Formule1 zouden er niet zijn geweest. Maar wat was dan de reden dat hij langsging bij zijn schoonvader?

Verloofd?!

Het toeval bestaat dat er online geruchten rondgaan over de relatie van Max en Kelly, de twee zouden namelijk verloofd zijn. Op verschillende websites komt het gerucht naar voren, maar het is nergens bevestigd.

Max sloeg bijna twee jaar geleden Kelly aan de haak en kreeg direct een bonusdochter erbij. Kelly kreeg uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat een dochtertje, Penelope.

Aan de foto’s die Kelly vaker heeft geplaatst op Instagram, is te zien dat Max goed kan opschieten met het kleine meisje. Ze vormen al een echt gezinnetje en niemand zou dan ook op kijken als Max zijn vriendin dé vraag heeft gesteld…

Tags

GERUCHTGERUCHTENKELLY PIQUETMAX VERSTAPPENVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck