Gerucht: ‘Monique Westenberg heeft een nieuwe vlam’

Nieuwe relatie voor Monique?
Door: Charlotte Wijnen
03-01-2022

Het was een zwaar jaar voor Monique Westenberg. Nadat André weer bij haar terugkwam na een relatie met Bridget Maasland, ruilde hij haar weer in voor Sarah van Soelen en nu voor Anne Rose. Maar nu lijkt ook Monique eindelijk te hinten op een nieuwe liefde…

Nadat André onlangs de relatie met Sarah van Soelen verbrak, leek het erop dat er een verzoening ging komen tussen hem en Monique. Helaas liep dat anders, want André bleek bij Anne Rose alweer de liefde te hebben gevonden.

‘In overlevingsmodus’

Voor Monique de zoveelste trap die ze afgelopen jaar van André heeft gekregen. Hoewel hij na een relatie met Bridget Maasland weer bij haar terugkwam, ruilde de zanger Monique weer in voor Sarah van Soelen en nu is het Anne Rose die het hart van André heeft veroverd.

Monique blikte op Instagram dan ook terug op een veelbewogen jaar. ,,Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”, schreef Monique.

Een nieuwe vlam?

En hoewel ze alle kracht uit haar zoontje André haalt, begint het er steeds meer op te lijken dat Monique een man om haar heen mist. Op Instagram lijkt ze zelfs al wat subtiele hints te geven waardoor het gonst van de geruchten.

Ze plaatste een foto in haar Instagram Stories waarop DJ Billy The Kit te zien is. De DJ voelde de bui al hangen, want ineens heeft hij zijn profiel op privé gezet. Zou Monique het Hazes-boek eindelijk definitief hebben afgesloten?

Meer DenD