Gerucht over Gordon opgerakeld: ‘Dit kon het daglicht niet verdragen’

De beerput van Gordon gaat eindelijk open
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een heftig gerucht over Gordon werd bij Shownieuws opgerakeld. Hij zou jaren geleden om een bizarre reden eruit zijn gezet bij Linda de Mol…

Linda de Mol mocht afgelopen maandag zestig kaarsjes uitblazen en haar verjaardag werd in Shownieuws besproken. ,,Als je je afvraagt of ze het heel groots gevierd heeft: nee”, aldus Bart Ettekoven. ,,Zondag wel, in besloten familiekring. Noa, haar dochter, was er helemaal speciaal voor teruggekomen uit Duitsland.”

Verjaardagsfeest Linda

Tien jaar geleden, toen Linda vijftig werd, gaf ze wel een groot feest en Gordon zou toen voor de nodige ophef hebben gezorgd. ,,Iedereen kan zich dat 50ste feest nog herinneren bij haar in de tuin. Iedereen zat daar toen aan lange tafels te eten. René Froger kwam aan, Chantal Janzen en Gordon, waar later nog het gerucht van ging dat hij er daar met pek en veren uit was gezet.”

Gerucht

Wat er precies is gebeurd op het verjaardagsfeestje is nooit duidelijk geworden, maar er ging destijds rond dat Gordon drugs had gebruikt en vervolgens door Linda werd weggestuurd. Gordon was woest om het gerucht en overwoog zelfs een rechtszaak tegen Jan Roos, die het gerucht naar buiten bracht.

Winston Gerschtanowitz weet er kennelijk meer over. ,,O ja, in dat tuinhuis…”, reageert hij in Shownieuws. ,,Ja, ik weet niet wat er allemaal gebeurd is, maar het kon het daglicht niet helemaal verdragen”, onderbreekt Bart hem.

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck