GERUCHT: ‘Waylon barst in restaurant in tranen uit na scheldpartij Bibi’

Waylon barst in tranen uit in restaurant
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na alles wat er gebeurd is de afgelopen weken, besloten Waylon en Bibi als gezin uiteten te gaan. Maar wat een gezellig avondje moest worden liep uit op een groot drama. ,,Bibi begon hem ineens uit te schelden waarop Waylon ging huilen”, meldt Yvonne Coldeweijer.

De uitspraak van Waylon, waarin hij zegt dat hij en Bibi het ‘met elkaar gaan oplossen’, wekte een hoop verbazing. Zou Bibi hem na zijn overspel al zó snel hebben vergeven? Volgens een gerucht blijkt dat toch niet het geval te zijn…

Waylon in ttranen

De emoties lijken hoog op te lopen bij Bibi, want in het restaurant zou ze enorm kwaad zijn geworden. ,,Volgens de spion, die ook aan een tafeltje zat in het restaurant, begon Bibi hem ineens keihard uit te schelden en te schreeuwen”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Wat de aanleiding voor de scheldpartij was is niet duidelijk, maar het maakte Waylon behoorlijk van streek. ,,Waylon ging huilen als een baby.”

‘Groot spektakel’

De twee maakten enorm veel lawaai waardoor het hele restaurant de ruzie meekreeg. ,,Hun jongste zoontje ging ook janken en alleen maar harder gillen, dus het was een groot spektakel voor de tafels om hun heen”, aldus Coldeweijer.

Waylon zou vervolgens even naar het toilet zijn gelopen. Blijkbaar niet om af te koelen, want toen hij terugkwam was hij nóg bozer. ,,Hij riep onder andere dat hij zo hard werkte voor haar en de kids en alleen maar zijn best deed zodat zij een goed leven konden leiden, maar Bibi wilde er niks meer over horen.”

[poll id=”70″]

Tags

BEDROGBIBI BREIJMANRUZIEWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck