Geruchten blijken waar: ‘Lady gaga en Bradley Cooper wonen samen’

Door: DitjesenDatjes
15-07-2019

Volgens het tijdschrift InTouch zijn alle geruchten rondom Lady Gaga en Bradley Cooper waar! De twee acteurs, die volgens de roddels verliefd werden op de set van de film A Star is Born, wonen namelijk samen!

Piano

Niet alleen hadden de twee chemie op het witte doek, want ook in het echte leven blijken ze stapelverliefd op elkaar te zijn. Er was maar één probleem: ze hadden allebei een relatie. Lady Gaga was zelfs verloofd met Christian Carino, maar die is inmiddels afgebroken. Ook Bradley Cooper heeft afscheid genomen van zijn vriendin. Het zal een pijnlijk gezicht zijn geweest voor de toenmalige partners van de twee sterren. Tijdens de Oscar-uitreiking afgelopen februari zongen de acteur en zangeres het nummer ‘Shallow’ uit de immens populaire film. Ze keken elkaar indringend aan, gingen wel heel dicht naast elkaar zitten achter de piano en konden niet van elkaar afblijven. Volgens velen zorgde dat optreden bij Irina Shayk, die op de eerste rij zat, ervoor dat zij inzag dat haar vriend op iemand anders viel.

Huis

Een insider beweer aan het Amerikaanse tijdschrift dat de twee bij elkaar zijn en samen naar een huis in West Village, New York verhuisden. Het huis zou vijf verdiepingen hebben en 13.5 miljoen dollar hebben gekocht.

Helaas is vooral Bradley Cooper iets belangrijks moeten opgeven voor zijn relatie met Lady Gaga. Hij en zijn ex Irina Shayk hebben namelijk een dochtertje van twee jaar oud, die Irina naar verluidt zou hebben meegenomen bij de break-up.

Meer DenD