GERUCHTEN: Hierom zat Marc van der Linden vast: ‘Chantage met videobeelden’

Zat Marc van er Linden vast om chantage met videobeelden?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marc van der Linden zou opgepakt zijn voor bedreiging en afpersing en een nacht in de cel hebben doorgebracht. Over wat er precies is gebeurd kan alleen nog maar gespeculeerd worden, maar volgens geruchten zou het alles te maken hebben met de pikante feestjes die hij organiseerde.

De geruchten over de royaltykenner blijven binnenstromen. Volgens RoddelPraat is de royaltykenner ontslagen bij RTL Boulevard en gebruikt hij drugs als cocaïne en crystal meth. Ook zou hij pikante feestjes organiseren, waardoor hij uiteindelijk opgepakt zou zijn.

Chanteren met videobeelden

,,Inmiddels is er wat meer duidelijk over waarom Marc van der Linden heeft vastgezeten”, meldt showbizzkanaal RealityFbi op Instagram. Volgens het kanaal zou Marc de beelden van de pikante feestjes bij hem thuis hebben bewaard, waarop te zien zou zijn dat mannen seks met elkaar hebben.

Met die beelden zou hij momenteel de mannen chanteren. ,,Door middel van het benaderen van bekenden van die jongens en het willen zien van geld of andere dingen”, aldus het kanaal. ,,Dit is uiteindelijk tegen hem gaan werken.”

Tags

CHANTAGEDRUGSGERUCHTGERUCHTENMARC VAN DER LINDENOPGEPAKTPIKANT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck