Geruchten over nieuwe liefde Gordon: toch verliefd op deelnemer trouwshow?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gordon was niet verliefd genoeg op Manuel of Rogier, maar blijkbaar is hij wel gevallen voor een andere kandidaat uit het programma: Maurice!

Den Haag

Hij trok zich al eerder terug als deelnemer van de trouwshow van Gordon. Maar misschien was zijn korte aanwezigheid wel voldoende om de aandacht van de presentator te trekken. Onlangs is Gordon namelijk samen met Haagse Maurice gezien.

Het zou zo zijn gegaan: Maurice zag het toch niet zitten om verder te gaan met het programma, maar wilde Gordon wel graag beter leren kennen. Het nichtje van de Hagenaar stuurde Gordon een berichtje via Facebook met daarin stond dat haar neef toch wel geïnteresseerd was.  “We zijn al één keer uit geweest en deze week hebben we weer een date”, vertelt Gordon aan Weekend. Volgens vrienden van Gordon is hij verliefd.

Geheimzinnig

Hoelang er al het een en ander speelt tussen Gordon en Maurice is niet bekend. Het is niet gek dat ze nu pas met z’n tweetjes verschijnen, want vorige week werd pas duidelijk dat Gordon niet in het huwelijksbootje is gestapt. Tot die tijd moest hij dus geheimzinnig doen over zijn liefdesleven.

Volgens Privé is er niks aan de hand, en ontkent Gordon de geruchten over een relatie met Maurice.

Tags

GEHEIMZINNIGGORDONLIEFDEMAURICEPRIVEWEEKEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck