Geruchten steeds hardnekkiger: Sylvie heeft liefdesproblemen

vignet Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het gonst in medialand: Sylvie Meis heeft wederom liefdesproblemen. Onze oosterburen speculeren er al weken naarstig op los. Weekblad Closer weet te melden dat het aanstaande huwelijk van de 39-jarige met schatrijke zakenman Charbel Aouad (35) afgeblazen is. Er staat zelfs een citaat van Sylvie bij. “Ik moest een beslissing nemen…”

Lingerie

Het lijkt allemaal om een storm in een glas water te gaan. De beslissing om met trouwen  te wachten is genomen omdat Sylvie zich nu wil storten op haar nieuwe kledinglijn Sylvie Flirty Lingerie. “Mijn focus ligt op mijn eigen lijn maar dat verandert niets aan mijn privé-agenda”, liet ze Privé weten.

Peperdure ring

Het zijn geen echte tortelduifjes. De foto’s die afgelopen zomer in tal van roddelbladen stonden waarbij ze alleen maar verveeld op hun smartphone keken, spraken boekdelen. De vraag is waarom schroeft Sylvie Meis haar carrière nu ineens op? Wil Charbel wellicht de peperdure ring terug? Mocht dat zo zijn dan kan Sylvie in ieder geval haar eigen kanten broekje ophouden.

Tags

CHARBEL AOUADHUWELIJKLINGERIESYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck