Gescheiden MAFS-koppel toch nog stapelverliefd

Married At First Sight
Door: DitjesenDatjes
26-02-2020

Het huwelijk tussen Thierry en Sanne is toch mislukt. Dat laat Sanne zelf weten aan RTL Boulevard. Ook een ander stel dat gelukkig leek te zijn samen, heeft besloten te gaan scheiden.

Stoute schoenen

Het stel Ferry en José vertelden in de laatste aflevering bij elkaar te blijven. Ferry vertelde echter dinsdagavond in Jinek dat zijn huwelijk voorbij is en dat hij en José dus gescheiden zijn. Maar toch is dat niet het einde van hun avontuur samen: ,,Een maand later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik haar uitgenodigd om een weekendje weg te gaan. Ik zei tegen haar: ‘Pak je pyjama mee en je ziet wel waar we heen gaan.”

Het koppel heeft elkaar, door het dus allemaal wat langzamer aan te pakken, opnieuw gewonden. ,,We zijn gescheiden, maar wél aan het daten. Ik ben hartstikke verliefd.” De man laat weten het ontzettend gezellig te hebben met zijn ex-vrouw.

Minder geluk

Wie minder geluk in de liefde hadden waren Henk en Chantal. De twee konden vanaf het eerste moment moeizaam met elkaar overweg, wat volgens de kijkers vooral aan Chantal lag. Ze gingen op huwelijksreis naar Turkije, maar erg romantisch of gezellig is het niet geworden. Chantal noemde het zelfs een ‘strafkamp’.

Meer DenD