Gespot door buurtbewoner: zoeken Monique en André weer toenadering tot elkaar?

Zoeken Monique en Dré weer toenadering tot elkaar?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De auto van André Hazes wordt de laatste tijd wel erg vaak gezien bij het huis van Monique Westenberg. Dat is natuurlijk begrijpelijk wanneer André zijn zoontje wil zien die bij Monique woont. Of zoeken ze toch weer toenadering tot elkaar?

Nog steeds is er geen officiële bevestiging dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar zijn. Sarah verwijderde wel zijn naam uit haar Instagram-bio en legde het kettinkje aan de kant. Maar gisteren leek de breuk weer een broodjeaapverhaal, omdat Rachel zei dat ze bij Sarah op bezoek zou gaan. De geruchten over André Hazes worden hierdoor alleen maar aangewakkerd. Zeker omdat Rachel uiteindelijk niet is gespot op het feestje van Sarah. Daarbij lijkt André met hele andere dingen bezig te zijn…

André gespot bij Monique

Radio-dj Rick Romijn, die in de buurt van Monique woont, vertelde in de 538 Ochtendshow dat hem de laatste tijd iets bijzonders opvalt. ,,Monique woont vlak achter mij en wij fietsen daar heel vaak langs. Regelmatig zien we daar de auto van André Hazes staan.”

Logisch is natuurlijk dat André op bezoek gaat bij zijn zoontje, die bij Monique woont. Maar de radio-dj weet zeker dat de zanger niet alleen daarom langsgaat. Hij zegt dat het ‘100 procent goed gaat komen’ tussen André en Monique.

Verzoening?

Ook op de verjaardag van kleine Dré was de zanger van de partij. Monique kon haar geluk niet op en noemde hem ‘het mooiste cadeau voor Dré’. Anouk Smulders liet al eerder in Shownieuws weten dat ze een berichtje van Monique heeft gehad. ,,Ze vertelde dat ze heel blij zijn dat André weer in Nederland is. Hij is ook meerdere keren langs geweest.”

En hoewel André zo min mogelijk actief probeert te zijn op social media, liked hij regelmatig opmerkingen van Monique op Instagram. Zit er dan toch een verzoening aan te komen?

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck