Gespot in ziekenhuis: krijgt Kate Middleton speciale kankerbehandeling in Houston?

Kate gespot in speciaal kankerziekenhuis in Houston
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton zou gezien zijn in een ziekenhuis in Texas dat gespecialiseerd is in kanker. Volgens insiders krijgt Kate een speciale kankerbehandeling daar.

Het is dit weekend weer tijd voor het jaarlijkse Trooping the Colour, een evenement ter ere van de verjaardag van de op dat moment regerende Britse koning of koningin. En ondanks zijn gezondheidsproblemen, is koning Charles daar gewoon bij. Ook is bevestigd dat prins Harry en Meghan Markle voor het tweede jaar op rij geen uitnodiging hebben ontvangen.

Ziekenhuis

Prins William is waarschijnlijk wel van de partij, maar hoe zit het met Kate? Volgens insiders zal Kate dit jaar niet aanwezig zijn. De vrouw van prins William is onlangs door verschillende bronnen gespot in het MD Anderson Cancer Center, een kankercentrum in Houston. Dat melden Spaanse media.

Behandeling

Ook zou Kate gezien zijn in het St. Regis hotel in Houston. ,,Ik was dit weekend op bezoek bij een vriendin in het St. Regis hotel en kreeg te horen dat Kate Middleton daar is. Ik denk dat ze daar is voor haar behandeling. Ik wens de familie het allerbeste”, vertelt een bron. Maar hoewel meerdere bronnen zeggen dat ze Kate hebben gezien, zou Kensington Palace de geruchten direct de kop hebben ingedrukt.

Keert Kate nooit terug?

Waar eerder werd beweerd dat Kate volgend jaar weer terugkeert, wordt er nu beweerd dat de kans bestaat dat ze nooit meer in het publieke oog zal treden als vroeger. ,,Ze zal misschien nooit meer terugkeren in de rol waarin mensen haar gekend hebben. Ze is aan het herevalueren wat ze aan zal kunnen na de preventieve chemotherapie en kankerbehandelingen”, vertelde een bron onlangs aan Us Weekly.

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck