Gespot: Marco Borsato viert nieuw gezinsleven

Marco gespot met nieuwe vriendin Sanne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato is afgelopen weekend gespot toen hij met een vrouw en haar kinderen een boottocht aan het maken was. Het zorgt voor een hoop vragen: is de zanger alweer onderdeel van een gezin?

Na bijna tweeënhalf jaar in de luwte te hebben geleefd, wordt Marco Borsato de afgelopen tijd weer vaker in het openbaar gezien. Zo ook afgelopen weekend, toen hij aan het varen was.

Nieuw gezinsleven

Juicekanaal Realityfbi heeft een foto gedeeld waarop te zien is dat de zanger samen met een blonde vrouw op een boot zit. ,,Ook waren er twee kinderen aanwezig, maar die waren vermoedelijk van de dame in kwestie”, schrijft het juicekanaal op Instagram. ,,De bron dacht zijn ex Denise Boekhoff te herkennen, met wie hij een relatie had voor zijn huwelijk met Leontine, maar durfde dat niet met zekerheid te zeggen.”

Ex

In 2021 gingen er ook al geruchten dat Marco weer terug was bij zijn ex, maar Denise liet destijds weten dat daar niets van waar was. ,,Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij. Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex.”

Ook sloot Denise uit dat ze ooit nog een koppel zal vormen met de zanger. ,,Je leest het goed: nooit meer. En ja, ik ben daar gelukkig mee, want ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds. Hoe lang kun je praten over niks, nul, nada?”

Geruchten

Wel gingen er onlangs geruchten rond dat Marco samen is met een andere vrouw. De vrouw, die Sanne heet en ook uit Alkmaar komt, deelde afgelopen kerst een foto waarop te zien was dat Marco Borsato bij haar aan tafel zat. En dat was niet de eerste keer dat de twee samen gezien werden: eerder werden de twee ook al gespot tijdens een etentje.

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck