Gespot op Schiphol: vlucht Rietbergen weg?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Net als Marco Borsato en Ali B heeft Jeroen Rietbergen de afgelopen dagen een stom aan beschuldigingen over zich heen gekregen. Vandaag werd Jeroen gespot op Schiphol. Vlucht hij weg uit Nederland?

In de uitzending van BOOS werd bekend dat er 19 meldingen zijn gedaan over Jeroen Rietbergen. Dit gaat om kandidaten, medewerkers en ex-medewerkers van The Voice. Alle 19 verhalen waren van jonge vrouwen en de verhalen waren bijna identiek aan elkaar. Rietbergen maakt continu seksueel getinte opmerkingen naar vrouwen op de werkvloer, waarvan ook kandidates. 

Vermomd, maar toch herkend

Na de beruchte uitzending heeft Rietbergen direct zijn koffers gepakt en is hij vertrokken naar het vliegveld. Vandaag werd hij gespot op Schiphol, zo melden verschillende juicekanalen op Instagram.

,,Hij vliegt momenteel naar Atlanta. Wat hij daar gaat doen is onbekend’’, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Jeroen zou zich op het vliegveld vermomd hebben in de hoop dat niemand hem zou herkennen. ,,Met capuchon en zonnebril op, maar bij de security check moet je die natuurlijk allemaal uit- en afdoen.’’

Volgens showbizzkanaal Juicechannel vliegt hij na Atlanta door naar Nashville. Wat hij daar gaat doen is niet bekend.

Tags

JEROEN RIETBERGENTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck