Gespot op vliegveld: Rietbergen weer terug naar Nederland?

Jeroen Rietbergen onderweg naar Linda de Mol?
Door: Charlotte Wijnen
08-03-2022

Jeroen Rietbergen is weer gespot op het vliegveld. Na anderhalve maand afkicken in een kliniek in Amerika lijkt hij weer terug te keren naar Nederland. Maar keert hij ook terug naar Linda?

Nog voordat de uitzending van BOOS online kwam, gaf Jeroen Rietbergen toe dat hij schuldig is aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Linda de Mol zette hem het huis uit en niet veel later was hij onderweg naar een kliniek in Amerika om af te kicken van zijn seksverslaving.

Keert Jeroen terug naar Linda?

Gisteren werd Jeroen gespot op het vliegveld in New Jersey, zo is te zien op beelden die showbizzkanaal Fawry Not Sawry in Instagram Stories heeft gedeeld. Het lijkt er dan ook op dat hij klaar is met zijn traject en terugkeert naar Nederland. En de vraag luidt: keert hij ook terug naar Linda?

Maar Johnny de Mol laat vandaag doorschemeren dat Jeroen niet meer welkom lijkt te zijn bij Linda thuis. Linda schaamt zich volgens hem nog altijd heel erg. ,,Als je bedenkt wat Jeroen allemaal heeft gedaan, dan voelt Linda daar heel veel schaamte”, zegt hij in de podcast 30 Minuten Rauw.

Volgens Johnny is het dan ook goed dat Jeroen hulp heeft gezocht. ,,Gezond is het natuurlijk niet. Daar moet je gewoon echt hulp voor zoeken, wat nu ook gebeurt. Er is nu heel veel kapotgemaakt.”

‘Ze is haar man kwijt’

Het zou volgens Johnny goed kunnen dat Linda op dit moment nadenkt of ze nog wel terug wil keren op televisie. ,,Van: heb ik nog zin om met een gouden koffer de trap af te lopen? Maar Linda is sterk. Die komt echt wel sterk terug, maar ook zij is gewoon een slachtoffer”, aldus Johnny.

,,Er is iets gebeurd in haar leven. Ze is haar man kwijt, ze heeft half Nederland op haar dak, werd gewantrouwd, ze moest zich ineens gaan verantwoorden voor iets. Maar zij is heel sterk, dus ze komt er wel. Ze gaat zich beraden op wat ze allemaal gaat doen en gelukkig heeft ze die mogelijkheid om daarvoor te kiezen.”

Meer DenD