Getuige: Jason Momoa vocht voor terugkeer Amber Heard in Aquaman

Door: DitjesDatjes
24-05-2022

Zonder Jason Momoa en regisseur James Wan was Amber Heard haar rol in de tweede Aquaman-film misschien wel kwijtgeraakt. Dat verklaarde een Hollywoodexpert volgens de Daily Mail maandag tijdens de rechtszaak van Johnny Depp tegen zijn ex Heard.

De actrice had een van de hoofdrollen in de eerste Aquaman film uit 2018. In de sequel zou haar personage Mera volgens de expert oorspronkelijk een grote romantische rol hebben en in veel actiescènes zitten. Heard zou daarom vijf uur per dag getraind hebben, totdat een kostuumdesigner haar vertelde dat haar rol flink gereduceerd was.

De entertainmentconsultant, die aangaf dat ze haar getuigenis met Heard heeft doorgenomen voor ze sprak in de rechtszaal, stelde dat Momoa en Wan zich bij de studio hard hebben gemaakt voor Heard en ervoor gezorgd hebben dat ze haar rol hield. Wel kreeg ze daarvoor dezelfde 2 miljoen dollar betaald als voor de eerste film, terwijl Momoa zijn salaris wist te vervijfvoudigen voor de sequel.

De juridische strijd tegen ex-man Johnny Depp, die ze beschuldigt van huiselijk geweld tijdens hun relatie, heeft Heards reputatie behoorlijk beschadigd volgens de consultant. Ze gaf aan dat studio’s Heards acteerwerk waarderen maar er te veel negativiteit opkomt zodra haar naam wordt genoemd. Ook deals zoals ze die eerder had met cosmeticamerk L’Oréal blijven uit. In totaal zou de actrice daardoor tussen de 45 en 50 miljoen dollar zijn misgelopen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD