Gevallen taarten, onterechte verliezers en een dubbelganger in Heel Holland Bakt

Door: Tanja Brouwer
10-12-2018

De tien ‘tentbakkers’ van Heel Holland Bakt zijn bekend! Meer dan honderd bakkers stonden met hun mooiste bakcreatie in de rij, wachtend totdat zij hun taart mochten presenteren aan de jury. Helaas werden de meeste thuisbakkers teleurgesteld, maar de kijkers smulden ervan. Op Twitter schreven zij over opmerkelijke uitspraken en opvallende kandidaten. Wij hebben de leukste Tweets verzameld.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nachtmerrie

De nachtmerrie van iedere bakker kwam uit voor één kandidaat. Haar taart viel op de grond, nog voordat de jury een stukje kon proeven. Gelukkig toverde ze uit haar piepschuimen bak nóg een taart. Helaas ging zij niet door naar de volgende ronde.

https://twitter.com/van__nhillevla/status/1071858357127004160

Tolk

De meest besproken kandidaat op Twitter is zonder twijfel Cas. Niet alleen zijn uiterlijk (hij lijkt op Sven Kramer en prins Harry tegelijkertijd), of over zijn doofheid werd geschreven, want ook zijn lieve en enthousiaste karakter viel op bij de kijkers. Twitteraars zijn massaal voor Cas.

 

 

Elly

Minder geluk had Elly. Ook zij bakte de sterren van de hemel, maar toch kwam ze niet verder dan de top 15. Veel kijkers waren verbaasd dat de jury haar wegstuurde.

https://twitter.com/Cherishe_77/status/1071865458775740418

Tirol

Tot slot was daar Liesbeth. De half-Oostenrijkse houdt van aanpakken. Ze gooit het deeg met kracht in de beslagkom, en hakt fanatiek het spek in stukjes.

 

 

 

 

Meer DenD