Gevulde Dirk-tas voor jarige Máxima bezorgd op het paleis

Dirk tas voor maxima|Cover Oranje Boven|Dirk van den Broek||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De laatste editie van Oranje Boven, het grootste gratis royalty-magazine van Nederland dat vier keer per jaar in alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van DirckIII ligt, staat volledig in het teken van de 50e verjaardag van koningin Máxima.

Marcel Huizing, directeur van Dirk van den Broek, bracht daarom persoonlijk alvast de felicitaties over aan koningin Máxima en haar gezin. Met een gevulde Dirk-tas meldde Huizing zich bij Paleis Noordeinde in Den Haag. 

De inhoud van de Dirk-tas laat zich raden. „Uiteraard met voldoende exemplaren van de speciale Oranje Boven heb ik oranje Dirk-tompoezen voor het hele gezin meegenomen en onder andere een paar lekkere Argentijnse wijnen uit ons assortiment”, aldus de Dirk-directeur.

Huizing bracht zijn gelukwensen ook over in een schriftelijke felicitatie aan de koningin en haar gezin. Ook de brief was toegevoegd aan de Dirk-tas. Het paleispersoneel nam de gevulde tas in ontvangst en bracht deze naar het bureau van de koningin.

Felicitatie aan de koningin

Aan Hare Majesteit Koningin Máxima,

Majesteit,

Namens bijna 2 miljoen Nederlanders die vier keer per jaar genieten van ons magazine Oranje Boven alvast van harte gefeliciteerd met uw 50e verjaardag.

De kersverse Oranje Boven is volledig gewijd aan dit heuglijke feit en is ons cadeau voor u, onze Koningin.

Behalve reportages en unieke fotografie wordt u in deze Oranje Boven gefeliciteerd door onder andere Joop van den Ende, Willeke Alberti, Carel Kraayenhof en de Argentijnse ambassadeur, zijne excellentie Mario Javier Augustin Oyarzábal.

Wij sluiten ons hier volledig bij aan en wensen u en uw familie een fijn verjaardagsfeest toe op 17 mei aanstaande.

Ter gelegenheid van dit kroonjaar hebben wij alvast de boodschappen gedaan om er op uw verjaardagsfeest – ondanks de beperkingen – er met elkaar een memorabele en gezellige dag van te maken.

Namens Dirk van den Broek Supermarkten,

Marcel Huizing

Cover Oranje Boven
Dirk tas naar paleis
Dirk is langs geweest voor de boodschappen, bloemen en een brief op Paleis Noordeinde. Foto Johannes Dalhuijsen
Marcel Huizing
Marcel Huizing directeur van Dirk op Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem Alexander en koningin Maxima in Den Haag. Foto Johannes Dalhuijsen

Tags

DIRK VAN DEN BROEKKONINGIN MAXIMAORANJE BOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck