Geweldig nieuws voor Boer zoekt vrouw-fans

BZV
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Fans van Boer zoekt vrouw kunnen hun hart gerust ophalen: er komt een nieuw seizoen van het programma aan. Dit maakte Yvon Jaspers bekend tijdens de speciale aflevering over alle Boer zoekt vrouw-baby’s die geboren zijn.

Het razend populaire datingprogramma kwam door de coronacrisis flink in gevaar. De KRO-NCRV liet in december weten niet van plan zijn een aangepaste versie van het programma te maken. ,,Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt vrouw hopen te bereiken”, liet een woordvoerder destijds weten.

‘Echte liefde’

Maar er is licht aan het einde van de tunnel. In de speciale aflevering van BZV waarin teruggeblikt werd op alle baby’s die zijn geboren, kondigt Yvon het nieuwe seizoen aan. ,,Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al”, laat Yvon weten.

Hiermee riep ze direct alle vrijgezelle boeren en boerinnen op om zich op te geven voor het nieuwe seizoen. Het is nog niet bekend wanneer de hitserie op televisie wordt uitgezonden.

Tags

BOER ZOEKT VROUWYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck