Gezinsuitbreiding bij Yolanthe

Yolanthes gezin wordt groter|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat er gezinsuitbreiding is bij Yolanthe Cabau. Jasmina Stoffels, die nog altijd veel bij Yolanthe in Los Angeles te vinden is, deelt een foto van het nieuwe gezinslid.

Yolanthe Cabau maakt er geen geheim van een groot gezin te willen. Maar omdat ze geen man in haar leven heeft, blijft Xess voorlopig in ieder geval nog enig kind. Xess is dol op dieren en daarom vond Yolanthe het vermoedelijk tijd worden om hem een huisdier te geven.

2000 dollar

Op een foto die Jasmina in Instagram Stories deelt, is een Bengaalse kat te zien. De Bengaal is zo gefokt dat het dier eruit ziet als een wilde kat maar het gedrag heeft van een huiskat. Een prachtige kat, maar de prijzen voor zo’n beestje liegen er niet om. In Amerika liggen de prijzen voor het ras rond de 2000 dollar.

Even lijkt het erop dat de kat van Jasmina is, maar eerdere Stories wijzen erop dat Jasmina momenteel bij Yolanthe in Los Angeles verblijft.

Samen de nacht doorbrengen

Daarnaast is Jasmina elke maand wel te vinden in één van de vele Europese steden of ergens in Amerika. Een kat hebben is dan natuurlijk niet handig. Yolanthe vliegt soms terug naar Nederland, maar is het meest te vinden in Los Angeles. Xess gaat daar inmiddels ook naar school dus de twee zullen niet snel weer voor een lange periode op een andere plek verblijven.

Het nieuwe gezinslid lijkt al helemaal gewend te zijn in huize Cabau. Op de foto die Jasmina deelt ligt ze samen met het dier op bed. Op dit moment is het nacht in Los Angeles, dus hoogstwaarschijnlijk brengen Jasmina en Yolanthe samen de nacht door.

Tags

GEZINSLIDGEZINSUITBREIDINGJASMINA STOFFELSXESS XAVAYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie