Gezinsuitbreiding in Monaco: Charlène neemt nieuwe liefde mee uit Zuid-Afrika

Gezinsuitbreiding in Monaco
Door: Charlotte Wijnen
09-11-2021

Prinses Charlène is teruggekeerd naar haar gezin in Monaco maar verliet Zuid-Afrika niet in haar eentje. Ze heeft namelijk gezinsuitbreiding meegenomen!

Eindelijk herenigd met gezin

Charlène is weer herenigd met Albert en de tweeling. Gisteren deelde ze een foto waarbij ze haar gezin eindelijk weer in haar armen sloot. ,,Een vrolijke dag, bedankt allemaal voor de hulp om sterk te blijven”, schreef ze bij de foto op Instagram.

Een lange tijd zat ze vast in haar thuisland Zuid-Afrika vanwege een keel-, neus- en oorinfectie. De prinses ging meerdere keren onder het mes en van haar artsen mocht ze niet met het vliegtuig reizen. Vorige week kwam dan eindelijk het geweldige nieuws dat ze naar huis mocht en afgelopen weekend pakte ze het vliegtuig naar Monaco.

Gezinsuitbreiding

Maar Charlène verliet haar thuisland niet alleen. Ze heeft namelijk gezinsuitbreiding meegenomen uit Zuid-Afrika: een Rhodesian Ridgeback pup. Volgens Nouveau heet de hond Khan en op foto’s is te zien dat de tweeling dolblij is met hun nieuwe vriendje.

Khan is al meteen een waardig lid van de koninklijke familie, want de hond zal gewassen worden door een officiële hofleverancier. Op de foto’s draagt Charlène namelijk een tas waarop het logo van ‘U can u gatu’ staat, een dierensalon in Monaco.

De nieuwe hond komt nadat één van haar chihuahua’s overleed door een aanrijding. ,,Mijn kleine engel is afgelopen nacht doodgegaan, ze is overreden. Ik ga je zo erg missen, rust in vrede”, schreef Charlène bij een foto waarbij ze haar trouwe vriendje vasthoudt.

Meer DenD