Gezinsuitbreiding voor Monique en André!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André en Monique gingen samen met hun zoontje naar Bonaire. Maar straks zijn ze niet met z’n drieën maar met z’n vieren in Nederland! Het koppel heeft namelijk een hondje geadopteerd.

Kiezen

Op haar Instagramaccount post Monique een foto van het hondje en legt ze uit waarom ze ervoor hebben gekozen een hond te adopteren: ,, Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één.” Uiteraard is het niet makkelijk om een hond uit te kiezen, maar in het geval van André en Monique hoefde dat niet. ,,Vanaf het moment dat we de opvang binnen liepen koos hij ons. Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd!” De hond heeft ook al een naam gekregen: Frenkie!

Voor Frenkie zal er de komende tijd veel veranderen, want hij moet verhuizen naar Nederland. Gelukkig neemt hij iemand mee waarmee hij vertrouwd is, want Monique schrijft dat een vriendin van haar heeft besloten ook een hond te adopteren: het zusje van Frenkie! ,,Over een paar weekjes komen ze samen met het vliegtuig naar Nederland om beide een heel mooi leventje te krijgen.”

André en Monique zijn echte dierenvrienden. Vooral Monique houdt veel van honden. Ze had dan ook erg veel verdriet toen ze haar hond Dunya vorig jaar moest laten inslapen. Inmiddels is er een kinderboekje verschenen over de hond, die 14,5 jaar oud werd.

 

https://www.instagram.com/p/B3TLfDmg7fP/

 

Tags

ADOPTERENADOPTIEANDRÉ HAZESBONAIREFRENKIEGEZINSUITBREIDINGHONDMONIQUEZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck