Gezinsuitbreiding voor prins William en Kate

William en Kate
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Leuk nieuws voor de ‘Cambridges’: de royals hebben onlangs hun familie uitgebreid. Nadat hun hond Lupo twee maanden geleden overleed, heeft de royal family onlangs een nieuwe pup in huis gehaald.

Een vriend van het stel vertelt het leuke nieuws aan The Mail on Sunday. Hij onthult dat William, Kate en hun kinderen George, Charlotte en Louis een nieuw gezinslid hebben. Een Cocker Spaniël pup werd het nieuwste gezinslid van de royals.

Pup

Volgens de bron is het hele gezin hotel de botel van de nieuwe pup. ,,De nieuwe pup is zo schattig en het hele gezin is er gek op”, vertelt hij. ,,Ze waren er kapot van toen Lupo overleed, zoals elke hondenbezitter zal begrijpen.

Het acht maanden oude hondje werd de familie cadeau gegaan door Kate’s broer, James Middleton. Het hondje kwam vlak voor het overlijden van Lupo bij de familie in Anmer Hall, het huis van de royals in Norfolk.

,,Ze hoopten dat een jongere hond Lupo wat gezelschap en energie zou geven”, vertelt de vriend. Helaas overleed Lupo een korte tijd later.

LEES OOK:

Bekende buurman ziet iets vreemds aan prins Harry ‘Ik kan het niet geloven’

Tags

BRITSE ROYALSHONDKATE MIDDLETONPUPPY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck