Gezinsuitbreiding voor Roy Donders en vriendin? ‘Misschien een klein Royke’

Roy Donders hoopt vader te worden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy Donders is dolgelukkig met zijn vriendin Michelle. Na een aantal maanden woont het stel al samen en ze denken zelfs aan een volgende, grote stap in hun relatie: een kindje.

Hoewel Roy eerder op mannen viel, is hij zo’n halfjaar geleden toch gevallen voor de prachtige Michelle. Het stel wachtte maar liefst twee maanden om het grote nieuws aan hun omgeving te vertellen.

Ouders niet in shock

,,Maar ik had vanaf het begin het gevoel dat mijn vader, die Michelle al kende, door had dat er meer speelde tussen ons”, vertelt Roy in gesprek met weekblad Weekend. ,,Toen ik het vertelde, zei hij: ‘Ik weet het al, ge bent verliefd!’ Hij zei het allang gezien te hebben. ‘Ik denk niet op een jongen, maar op een meiske’, zei hij zelf. Dat was heel apart, omdat je daar niet vanuit gaat.”

Zijn ouders waren dan ook helemaal niet in shock van het nieuws. ,,Mijn zus wel. Maar alleen de eerste dag”, legt Roy uit. ,,Niemand vond het raar of dacht, dat kan niet. Iedereen was meteen blij voor me.”

‘We wonen zo goed als samen’

Zelf vond Roy het in het begin wat onwennig dat hij ineens verliefd was op een vrouw, maar inmiddels weet hij zéker dat Michelle de ware voor hem is. ,,Zij is het gewoon echt voor mij. Ze is eigenlijk altijd bij mij, dus we wonen zo goed als samen. Dat bevalt mij.”

Het stel is momenteel samen met het 7-jarige dochtertje van Michelle op vakantie in Spanje. Dat Roy en Michelle’s dochtertje zo goed met elkaar overweg kunnen, betekent veel voor hem. Het heeft zelfs bepaalde gevoelens bij hem losgemaakt. ,,Als je zo’n blij koppie ziet, word je zelf ook blij. Ik had nooit gedacht dat ik daar zoveel liefde uit zou halen”, aldus Roy.

Gezinsuitbreiding?

Komt er binnenkort ook gezinsuitbreiding? ,,We hebben het er in het begin over gehad. Mijn zus riep: ‘O, misschien hebben we straks een klein Royke!’ Zo kwam dat gesprek op gang”, legt hij uit. ,,Of het kindje welkom zou zijn? Ik kom uit een familie waar abortus geen optie is, om het zo maar te zeggen. Dus mocht het zo zijn, dan is het zo.”

Marvin, de ex van Roy, sprak al eerder zijn vermoedens uit over de kinderwens van Roy. Hij denkt dat Roy nog altijd op mannen valt, maar bij Michelle is vanwege zijn kinderwens. ,,Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’”, vertelde hij in Shownieuws.

Tags

GEZINSUITBREIDINGKINDERWENSROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck