Gezinsuitbreiding voor Yolanthe Cabau?

Gezin van Yolanthe wordt groter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau heeft een filmpje gedeeld van haar zoon Xess Xava en een hond. Is er gezinsuitbreiding bij Yolanthe?

In het filmpje, dat Yolanthe in Instagram Stories deelt, is te zien hoe Xess Xava met een hond knuffelt. De beelden zorgen voor vragen: heeft Yolanthe een hond geadopteerd?

Gezinsuitbreiding?

Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot gezin te willen. Maar omdat ze geen man in haar leven heeft, blijft Xess voorlopig nog enig kind. Xess is dol op dieren en misschien vond Yolanthe het tijd worden om hem een huisdier te geven.

Tweede kindje

Onlangs liet Yolanthe weten dat ze nog altijd openstaat voor een tweede kindje. ,,Maar ik leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt”, zei ze in gesprek met Beau Monde. Voor nu is ze nog ‘happy single’. ,,Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck