‘Gezondheid Patricia Paay in gevaar’

Door: Tanja Brouwer
18-04-2018

Gaat het wel goed met Patricia Paay? Dat vragen buurtbewoners zich af nadat een ambulance naar haar adres was opgeroepen.

Tekst gaat verder onder advertentie

Hartklachten

Volgens buurtbewoners van de polderdiva moesten de hulpdiensten onlangs uitrukken voor Patricia. Ze zou zich ontzettend slecht voelen. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. Patricia heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een verleden met hartklachten heeft. Ze heeft een erfelijke ziekte die haar hart zwak maakt, en stress maakt de klachten erger. Eerder zei Patricia: ,,Mijzelf druk maken is het slechtste wat ik kan doen voor mijn gezondheid”.

Toch heeft de diva de afgelopen tijd ontzettend veel stress gehad. Vooral het plasseksfilmpje heeft voor veel opschudding gezorgd. Patricia zag haar carrière instorten, werd ontzettend onzeker en verloor volgens eigen zeggen het vertrouwen in de mens. Op dit moment maakt ze zich zorgen over de rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen TMG wegens het verspreiden van die video. In mei staan de partijen tegenover elkaar.

Met koningshuisfan Johan Vlemmix heeft Patricia het ook aan de stok. Vlemmix wilde een sekspop maken die precies op Patricia Paay moest lijken. De diva was het hier niet mee eens. Zij eist 30.000 euro omdat Vlemmix het absurde idee van de Paay-pop had. Vlemmix beweert dat Patricia zijn poppenhandel om zeep heeft geholpen en eist op zijn beurt 20.000 euro van haar. Ook deze zaak kost de oud-zangeres enorm veel energie.

In therapie

Daarnaast is Patricia nog druk met haar werk op televisie. Zo deed ze mee aan het programma ‘Stelletje pottenbakkers’, en lopen nu de opnames van het programma ‘In therapie’. In dat programma vertellen BN’ers wat hun allemaal dwarszit aan een psycholoog.

Het is voor La Paay te hopen dat het therapie-programma niet alleen goed is voor haar portemonnee, maar ook voor haar gezondheid.

Meer DenD