Gezondheid Gordon in gevaar door alcoholgebruik

Door: DitjesenDatjes
26-07-2019

Gordon liet afgelopen week via zijn Instagramaccount weten dat hij zich laat opnemen in een afkickkliniek. Hij kwam erachter dat hij op dit moment niet gezond leeft, en dat een ‘rehab kliniek’ bezoeken de enige juiste beslissing is. De presentator en zanger liet onlangs aan weekblad Privé weten al enkele weken te zijn gestopt met alcohol.

Alcohol

,,Sinds twee weken ben ik alcoholvrij”, zegt Gordon in Privé die deze week is uitgekomen. ,,Dat bevalt me goed. Het is een andere manier van leven.” Voor Gordon was het heel belangrijk om beter te leven, vertelt hij zelf. Want zijn lichaam was niet meer gezond. ,,Met mijn suikerziekte ging het slecht. Ik had steeds hypo’s, dat is heftig. Dus het roer moest om. Ik ben ook veel aan het sporten. Drie keer in de week boks ik.” Natuurlijk is het niet makkelijk om te stoppen met alcohol, zeker niet als je lichaam er zo gewend aan is. Gelukkig vertelt de presentator dat het hem lukt de knop om te zetten. En na twee weken merkt hij al verschil in zijn lichaam.

,,Mijn bloedsuikerspiegel is weer stabiel. Ik ben kilo’s afgevallen en ik voel me fitter.” Het zijn de kleine dagelijkse activiteiten die Gordon al makkelijker afgaan. ,,Ik woon driehoog in een Amsterdams penthouse. Die drie trappen…voorheen leek ik wel een hijgend nijlpaard. Nu loop ik zonder problemen naar boven. Ik ben zo blij dat ik weer in dat ritme zit.”

Feestjes

Het is voor Gordon te hopen dat hij de komende tijd ook kan afblijven van andere verdovende middelen. Al jaren gaan de geruchten dat hij niet van drugs kan afblijven en dat feestjes die hij zelf bij hem thuis geeft flink uit de hand lopen. 

 

View this post on Instagram

Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken. Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. De pers heeft er lucht van gekregen vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen. Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd word en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan! Gordon #bestdecisionever #healthynewme #endofanera #newgoals #newme #gratefullness #example #rehab #supportplease #dontjudge #doeslief #lovingmyselfonitsway #timeforchange

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

 

Meer DenD