Gezondheid Koos Alberts verslechterd

Door: Tanja Brouwer
07-09-2018

De gezondheid van Koos Alberts gaat achteruit. Vorige week maandag is de zanger geopereerd aan zijn blaas, die is verwijderd. Door complicaties is de gezondheid van Koos erg verslechterd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vechtlust

Zijn vrouw Joke houdt zijn fans en vrienden op de hoogte van de gezondheid van haar mijn via Facebook. Vanochtend vroeg postte ze een verdrietig bericht: ,,Vanwege complicaties is Koos de afgelopen dagen steeds verder achteruit gegaan. Gister is hij met spoed geopereerd en ligt voorlopig weer op de intensive care. We hopen dat zijn vechtlust hem gaat redden en dat het herstel nu goed op gang gaat komen.”

De 71-jarige Koos lijdt aan blaaskanker, en heeft ook uitzaaiingen. Artsen hebben lang moeten zoeken naar een passende behandeling, omdat de gezondheid van Koos al niet goed was. Zo vonden artsen zijn nieren te zwak om snel met een chemokuur te beginnen.

Facebook

Begin deze week schreef Joke al dat de gezondheid van haar man niet goed was na de operatie: ,,Update Koos 3-09-2018: de afgelopen week na de operatie is erg zwaar geweest. Veel complicaties waardoor zijn lichaam heel hard moest werken om het vol te houden. Mentaal en lichamelijk een zware strijd voor hem. Een team van doktoren houdt hem goed in de gaten en daar zijn we blij mee. We gaan nu de 2e week in en hopen dat het herstel verder goed gaat verlopen. Bedankt voor alle lieve berichten.”

Meer DenD