Gezondheidsproblemen voor Henny Huisman? ‘Theatershow afgezegd’

Henny sukkelt met zijn gezondheid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Henny Huisman heeft een voorstelling van zijn theatershow ‘Het Achterste Van Mijn Tong’ in Heiloo afgezegd. Bezoekers van de voorstelling op 6 oktober kregen vandaag het bericht dat de voorstelling niet doorgaat. Volgens juicekanaal RealityFBI heeft de afzegging te maken met gezondheidsredenen.

,,Henny vindt het belangrijk om een goede voorstelling neer te zetten, echter kan hij nu niet bieden wat hij graag zou willen”, valt er te lezen in de mail van het theater, die in handen is van juicekanaal RealityFBI. Volgens het juicekanaal zou Henny problemen hebben met zijn gezondheid. RealityFBI heeft het management van Henny om een reactie gevraagd. De bezoekers van de voorstelling krijgen hun geld terug.

‘Mop op maandag’

Maandag liet Huisman via X, voorheen Twitter, weten dat hij stopt met zijn rubriek ‘Mop op Maandag’ in de ochtendshow van Radio 538. Henny deed dit drie jaar lang, elke maandagochtend. Opvallend genoeg heeft de presentator er ineens ‘geen zin meer in’. ,,Vandaag heb ik besloten te stoppen bij@up_radio538 in de ochtendshow met de ‘mop op maandag’. Ik heb het 3 jaar met veel plezier gedaan maar ik had er geen zin meer in. Ik wens mijn collega’s daar veel liefs en succes toe want ik blijf een vriend van de show”, schreef hij.

In de bres

Nog niet zo lang geleden liet Henny zich van zijn goede kant zien. Hij sprong in de bres voor Glennis Grace, toen Glennis voor het eerst optrad tijdens een begrafenis. Hij vindt dat Glennis een tweede kans verdient. ,,Laat dit zeer emotionele en droevige afscheid van Jimmy Schepers een nieuwe omarming zijn voor Glennis Grace. Gij die zonder zonde is werpe de eerste steen”, schreef hij toen op Twitter.

Tags

HENNY HUISMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck