Gezondheidstest confronterend voor Ruben Nicolai

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Ruben Nicolai werd tijdens de RTL Gezondheidstest ook zelf getest en dat viel niet mee voor de presentator. Nadat zijn lichaam geheel was doorgelicht kreeg Ruben te horen: ‘je zit in de categorie overgewicht’, vertelt hij in De Telegraaf.

Werken

Ruben wijt de extra kilo’s aan een ongezonde levensstijl. “Alleen maar werken en eten en niets aan sport doen. Mijn lichaam krijgt het al 42 jaar voor z’n kiezen”. Nicolai ziet een groot verschil tussen hem en co-presentatrice Wendy van Dijk. “Wendy is goed bezig. Ze is fit en let op haar voeding, ik ben ‘mister ongezond’. Haar vrienden waren niet verbaasd dat zij dit programma ging presenteren. Die van mij schoten in de lach.”

De confronterende uitkomt van zijn eigen gezondheidscheck en de positieve invloed van Wendy van Dijk hebben Ruben doen besluiten het roer om te gooien. De presentator is aan het sporten geslagen. Dat is haar invloed, ze sleurt je meteen de goede kant op. “Wendy heeft me aan een trainer gekoppeld die een nieuwe methode heeft om af te vallen: een snelle work-out van tien minuten per dag. Ik vind het wel handig. In een sportschool kom ik nooit, dat kost me te veel tijd.”

 

 

 

Tags

GEZONDHEIDOVERGEWICHTRUBEN NICOLAI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck