‘Ghislaine Maxwell mishandeld in gevangenis’

Maxwell
Door: Eva Steins
17-02-2021

Ghislaine Maxwell (59), de vrouw die Jeffrey Epstein jarenlang geholpen zou hebben met het ronselen van minderjarige meisjes voor seksuele handelingen, wordt volgens haar advocate in de gevangenis mishandeld. Dit meldt de New York Post

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maxwell zit vast op verdenking van betrokkenheid bij meerdere zedendelicten die uitgevoerd werden door multimiljonair en veroordeeld zedendelinquent Jeffrey Epstein. Zij zou minderjarige meisjes voor hem hebben geronseld, die hij vervolgens misbruikte.

Cel

De vrouw zou het op zijn zachts gezegd niet makkelijk hebben in de Amerikaanse gevangenis. De voormalige socialite zou volgens haar advocate flink aangepakt worden door de bewakers.

Zo zou haar cel vier keer per dag doorzocht worden en wordt ze hierbij volgens haar advocate lastig gevallen door de bewakers. Door alle stress die dat met zich meebrengt zou zij enorm zijn afgevallen en last van haaruitval hebben.

De voormalige socialite die een glamoureus leven kende komt nu nauwelijks aan slapen toe. De lampen in haar cel zouden elk kwartier aangezet worden om te voorkomen dat ze zichzelf van het leven berooft.

Straffen

Volgens de advocate wordt Maxwell fysiek en mentaal mishandeld door de bewakers in de gevangenis. De bewakers zouden hebben gedreigd haar te straffen als zij het voorval zou melden. Toen ze dat gedaan zou hebben werd ze door de bewakers bevolen een douche schoon te maken en de muren te schrobben.

Meer DenD