Ghislaine Maxwell verschijnt voor rechter

Ghislaine Maxwell
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ghislaine Maxwell, de vrouw die jonge meisjes zou hebben geronseld voor de seksfeestjes van Jeffrey Epstein, verschijnt 14 juli voor het eerst voor de rechter. Ze zal waarschijnlijk via een videoverbinding worden verhoord. 

Opgepakt

De 58-jarige vrouw werd vorige week na een maandenlange zoektocht aangehouden in New Hampshire. Daar verbleef ze in een miljoenenpand die ze maanden geleden kocht. Sinds augustus 2019, toen Jeffrey Epstein zichzelf in de gevangenis van het leven beroofde, verstopte Ghislaine zich voor de politie. Nadat Maxwell ontdekt was is ze naar de Brooklyn Federal Detention Centre gebracht.

Getuigen

De aanklagers hebben drie vrouwen gevonden die willen getuigen tegen Maxwell. De drie getuigen zijn allemaal slachtoffers van Jeffrey Epstein en beweren dat Maxwell hen heeft overtuigd naar het huis van de multimiljonair te gaan. De jongste van hen was pas veertien jaar oud. Maxwell zou hebben beweerd een scout te zijn voor een modellenbureau en op die manier meisjes te ronselen om met haar mee te gaan. 

Het is afwachten of Ghislaine nu meer loslaat over haar samenwerking met Epstein en wat er precies allemaal heeft afgespeeld in zijn woning en op het eiland waar hij regelmatig feestjes hield. De vrouw heeft namelijk altijd ontkent iets te maken te hebben gehad met het seksnetwerk van Epstein.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck