Giel Beelen en Gaby Blaaser trainen voor serie met Special Forces

Door: DitjesDatjes
01-12-2021

Giel Beelen en Gaby Blaaser zijn twee van de tien BN’ers die meedoen aan het nieuwe programma Special Forces VIPS. Ze volgen voor de serie, die vanaf 19 december te zien is bij Videoland, twee weken lang de loodzware militaire training van de Special Forces.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onder anderen Dave Roelvink, Hannelore Zwitserlood, Tim Haars en Imanuelle Grives zijn eveneens te zien in Special Forces VIPS. De training vond plaats in Slovenië. De eerste aflevering is op 19 december ook te zien bij RTL 4.

Volgens Erik Wegewijs, voormalig officier bij de Special Forces, wordt in het programma onder meer ingezoomd op het gedrag van de BN’ers als ze onder “constante druk staan, geen status, geen zekerheid en geen houvast” hebben. “Wij bepalen voor hen wanneer, hoe en waarom zij uit hun comfortzone gaan. De vraag is of ze in staat zijn om zichzelf hier uit te denken, of dat ze zich laten leiden door emotie.”

Special Forces VIPS is gebaseerd op het internationale format SAS Celebrity: Who Dares Wins, dat loopt in onder meer Engeland, de Verenigde Staten en Frankrijk.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD