Giel Beelen: ,,Het is gewoon …, ik kan niets anders zeggen”

Door: DitjesDatjes
12-03-2019

Eerder deze week ging Giel Beelen flink de fout in tijdens een uitzending toen het over Michael Jackson ging, die in de documentaire Leaving Neverland beschuldigd wordt van kindermisbruik. De presentator kreeg bakken kritiek over zich heen en dat laat hem niet ongemoeid.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Over het vermeende kindermisbruik zei de dj op maandag: „Het is vreselijk wat hij gedaan heeft, maar ik zou toch willen zeggen: er zijn vreselijkere dingen.” Al snel herstelt hij zich: „Dat mag je niet zeggen. Nee, het is niet oké, het is niet oké.”

Relativeren

„Op het moment dat er ook maar de illusie bestaat dat je kindermisbruik aan het relativeren bent, dat is totaal niet waar ik voor sta, wat ik wil of wat m’n bedoeling was. Ik moet vooral de verantwoordelijkheid nemen voor mezelf en dat ook maar de illusie er heeft kunnen zijn dat ik het ging relativeren, dat is gewoon fout,” aldus Giel Beelen tegenover Shownieuws.

Giel Beelen voelde blijkbaar toch dat hij een stap te ver is gegaan anders zou de recalcitrante presentator er zeker niet meer op terug zijn gekomen.

Meer DenD