Giel Beelen zorgt voor ontslag vliegtuigpersoneel: ‘Voel me schuldig’

Giel Beelen zorgt voor ontslag vliegtuigpersoneel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Giel Beelen was samen met zijn vriendin in Colombia toen het misging op een luchthaven. Hij liet zijn telefoon per ongeluk in het toestel liggen, die maar niet teruggevonden werd. ,,Er is één iemand die zijn baan is verloren. Ik voel me daar wel schuldig over.”

Giel Beelen en zijn vriendin Floor maakten onlangs een prachtige reis door Colombia. Het was ‘waanzinnig’, zo laat Giel in zijn radioshow weten. Maar de reis kende ook een enorm dieptepunt.

Telefoon in vliegtuig laten liggen

,,Er was één keer dat ik op een vliegveld zo stom was geweest om mijn telefoon in het vliegtuig te laten. Ik mocht niet terug om hem op te halen”, legt Giel uit.

De telefoon werd maar niet teruggevonden en Giel bleef uren wachten op het vliegveld. Na zo’n drie uur wachten besloot het koppel uiteindelijk toch zonder telefoon te vertrekken. ,,En dan heb je natuurlijk Zoek Mijn iPhone. Ik denk dat we al een uurtje weg waren van het vliegveld en toen zag ik toch even dat hij online was.”

‘Ik voel me daar wel schuldig over’

Giel besloot toen weer terug te keren naar het vliegveld en is daar naar de politie gegaan. De politie keek waar de telefoon voor het laatst online was en begonnen met elkaar in het Spaans te praten.

,,Gelukkig had ik een chauffeur die wel een beetje kon vertalen. Ze zeiden: ‘Hij is toch wel in een gedeelte gevonden waar nogal wat mensen werken”’, aldus Giel. ,,Lang verhaal kort: ze hebben al die kluisjes opengedaan van die mensen die daar werken. En ik voel me daar wel schuldig over: er is namelijk één iemand die dus echt zijn baan is verloren. Maar ik had mijn telefoon weer terug.”

Tags

GIEL BEELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck