Gigantische inloopkast Sylvie kostte 420.000 euro!

Door: DitjesenDatjes
04-10-2019

Een leven vol overvloed en luxe: wie droomt er niet van? Voor sommigen blijft het niet bij dromen, want zij weten het ook waar te maken. Sylvie Meis is zo iemand die, ieder geval op het materiële vlak, niets tekort hoeft te komen. Zij had dan ook iets wat voor de meeste vrouwen een droom blijft: een gigantische inloopkast.

Appartement

Eigenlijk is ‘kast’ niet het goede woord, want de kleine diva had een heel appartement gehuurd om al haar kleding, schoenen en accessoires te stallen. In de ruimte die zij huurde, zou een gezin met een aantal kinderen kunnen wonen. Haar kleren hingen namelijk in een appartement van 155 vierkante meter, met vier kamers. Natuurlijk hing daar wel een prijskaartje aan: 5000 euro per maand. Zeven jaar lang hield Sylvie het appartement, dat in hetzelfde gebouw zit als haar woning waar ze samen met zoon Damian woont, aan. Onlangs heeft ze het opgezegd. In die zeven jaar heeft ze dus 420.000 euro uitgegeven aan het kleding-appartement!

Op 1 september was het appartement officieel niet meer van Sylvie en voor die tijd moest dus al haar kleding eruit. Ze vertelt aan het Duitse tijdschrift Bunte dat ze veel van haar kleding heeft weggeven aan vrienden maar ook kledingstukken aan goede doelen heeft gegeven. Gelukkig kon ze nog wel veel houden, want ze heeft een kamer in haar eigen appartement nu omgetoverd tot inloopkast. Die ruimte is zo’n veertig vierkante meter.

Meer DenD