Gigi en Bella Hadid beroofd in Griekenland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

“Never going back” zegt topmodel Gigi Hadid over het Griekse eiland Mykonos. Gigi en haar zusje Bella waren op een heerlijke zonvakantie totdat de zusjes Hadid ontdekten dat hun  gehuurde luxe villa was leeggeroofd…

Villa overhoop gehaald

Na het vieren van de verjaardag van hun oudere (half)zus Alana keerden Gigi en Bella terug naar hun verblijf. De zusjes schrokken zich rot toen ze zagen dat de gehele vakantievilla overhoop was gehaald! Van hun designerkleding en tassen tot zonnebrillen en erg waardevolle sieraden. Er bleek van alles gestolen te zijn. Ook lagen de rest van de spullen door de hele villa verspreid.

Getraumatiseerd

,,Ze waren op pad met hun bodyguards” vertelt Mohamed Hadid aan TMZ, de vader van de zusjes. ,,In de tussentijd is het huis leeggeroofd. Gelukkig waren ze er niet en is er niemand gewond geraakt” aldus een opgeluchte vader. Hij laat ook weten dat Gigi en Bella erg getraumatiseerd zijn na de hele ervaring van de inbraak.

Inbraak geen prioriteit

Vermoedens gaan dat de inbraak is gepleegd door het personeel van de villa volgens de Hadid’s. Aangezien alleen zijn toegang tot de ruimte hadden. Ze zouden direct de politie hebben gebeld over de inbraak maar de Griekse agenten zagen het incident niet als prioriteit. De familie zou met privéjet direct vertrokken zijn uit Mykonos en zeggen nooit meer terug te keren naar dit Griekse eiland.

Tags

BELLA HADIDBEROOFDGIGI HADIDGRIEKENLANDHADIDINBRAAKMODELLENMYKONOSVAKANTIEVICTORIA'S SECRET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck