Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar

Door: DitjesDatjes
13-03-2018

LOS ANGELES – Gigi Hadid en Zayn Malik zijn niet langer een stel. Het half-Nederlandse model en de zanger hebben besloten na ruim twee jaar uit elkaar te gaan, bevestigden de twee via social media.

“Gigi en ik hadden een ongelooflijk betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie”, liet Zayn op Twitter weten. Hij reageerde daarmee op geruchten die in Britse media opdoken over een breuk. Volgens anonieme bronnen van The Sun zouden Gigi en Zayn eerder deze maand uit elkaar zijn gegaan. “We hadden dit nieuws liever zelf met jullie gedeeld”, schreef Zayn naar zijn fans.

Ook Gigi, dochter van de Nederlandse realityster Yolanda Hadid, bevestigde de breuk. Volgens het 22-jarige model zijn verklaringen over een breuk “vaak onpersoonlijk omdat er eigenlijk geen manier is om onder woorden te brengen wat twee mensen wat twee mensen samen meemaken, niet alleen in een relatie, maar ook in het leven”.

Respect

Gigi schrijft “eeuwig dankbaar” te zijn voor de “liefde, tijd en levenslessen die ik en Z hebben gedeeld”. “Ik wens hem het allerbeste en blijf hem steunen als een vriend voor wie ik onwijs veel respect heb en voor wie ik liefde voel.” Ook Zayn looft zijn ex. “Ik heb ontzettend veel respect en bewondering voor Gigi als vrouw en vriendin.” De 25-jarige zanger, die bekend werd als lid van boyband One Direction, bedankt zijn fans voor hun begrip en vraagt hen zijn privacy en die van Gigi te respecteren.

Gigi en Zayn vielen in november 2015 voor elkaar tijdens een feestje in New York, een paar maanden nadat Zayn zijn verloving met zangeres Perrie Edwards had verbroken. Afgelopen november stond Gigi op social media nog uitgebreid stil bij haar jubileum met de zanger, die ze toen haar “favoriete mens” noemde.

Het stel, dat al snel werd omgedoopt tot ZiGi, maakte geen geheim van hun liefde. Zo deelden ze geregeld kiekjes van hen samen op social media, sierden ze samen de cover van de Amerikaanse Vogue en was Gigi te zien in de clip bij Pillowtalk, een van Zayns grootste hits.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen