Gigi Hadid onder vuur door fastfood

Door: DitjesenDatjes
16-04-2019

Het Amerikaans-Nederlands topmodel Gigi Hadid denkt vervolgens misschien wel twee keer na voordat ze een reclamefoto op Instagram deelt. Een kiekje waarop ze patat van McDonald’s eet krijgt namelijk veel kritiek van volgers!

Vergif

,,Pre-festival met McDonald’s. Gegeten en gedronken. Bedankt vrienden”, schrijft ze bij de foto. Gigi zelf lacht op de foto, maar haar volgens deden dat niet toen ze haar post zagen. Dat ze fastfood promoot vinden velen niet oké. ,,Ik snap niet waarom je McDonald’s zou promoten. Ik sta ervan versteld dat een intelligente, goed geïnformeerde vrouw als jij, die veel invloed heeft op mensen, je wilt associëren met zo’n bedrijf. Dit doe je toch niet alleen maar voor het geld? Er zijn andere manier om genoeg te eten en drinken,” aldus een volger. Een ander zegt: ,,Je bent prachtig maar op deze manier promoot je obesitas en maak je de gezondheid van anderen kapot.” En weer iemand anders schrijft: ,,Wat een waardeloze samenwerking, McDonald’s is puur vergif.”

Een aantal volgers maken grapjes over Gigi en de patat, want volgens hen heeft het topmodel de patat natuurlijk niet opgegeten. Het topmodel lach namelijk in 2018 onder vuur toen ze door velen veel te dun werd gevonden. Volgens Gigi zelf komt dat door de ziekte van Hashimoto waar ze aan lijdt.

 

 

 

Meer DenD