Gijs Blom in trailer van Neflix-serie The Letter For The King

Door: DitjesDatjes
26-02-2020

Netflix heeft woensdag de officiële trailer onthuld van de nieuwe serie The Letter for the King, die is gebaseerd op het populaire avonturenboek De brief voor de koning van Tonke Dragt.

Hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Gijs Blom, Amir Wilson en Ruby Serkis. Het trio is momenteel in Los Angeles voor promotie van de serie, blijkt uit foto’s die Gijs met zijn collega’s deelt op Instagram.

Amir Wilson speelt in de serie de hoofdrol van ridder Tiuri. Hij moet een belangrijke brief naar de koning brengen, net op het moment dat een genadeloze prins dreigt de wereld te vernietigen. Tiuri krijgt hulp van Lavinia, die rol wordt gespeeld door Ruby Serkis. Haar vader Andy Serkis speelt een gastrol als Mayor Mistrinaut. Gijs Blom speelt de rol van prins Viridian.

Yorick van Wageningen neemt in de serie de rol van de koning Favian op zich, ook hij is te zien in de trailer. Netflix brengt de serie uit op 20 maart.

De serie is opgenomen in Nieuw-Zeeland en Praag.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen