Ging de koning voor Olcay Gulcen op zijn knieën?

Door: Eva Steins
16-02-2021

Afgelopen weekend liet Willem-Alexander zich van zijn meest romantische kant zien. De koning ging opnieuw op zijn knieën voor Máxima op dezelfde plek waar hij haar jaren geleden ten huwelijk vroeg. De reacties zijn lovend, maar er zitten ook een paar bijzondere opmerkingen tussen. Zo zou het niet koningin Máxima zijn op de foto, maar iemand anders…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het koninklijk huis deelt een romantisch kiekje van het tafereel op Instagram. Te zien was hoe het echtpaar een rondje ging schaatsen op de vijver bij het paleis Huis ten Bosch, waar Willem-Alexander even stopte voor een charmant gebaar. Op de foto zien we de koning en koningin die gelukzalig naar elkaar kijken, terwijl Willem-Alexander op één knie op het ijs zit.

Olcay

Toch valt er bij velen iets geks op aan de foto. Het lijkt volgens een hoop mensen namelijk niet op het koningspaar. Onder de foto stromen de reacties binnen waarop wordt afgevraagd of het wel Willem-Alexander en Máxima zijn.

Gek genoeg denken sommigen zelfs dat het om een ander bekend paar gaat. ,,Ik moest even drie keer kijken… Het lijken net Olcay Gulsen en Ruud de Wild!” schrijft een volger.

Olcay laat weten dat haar Instagram inbox sindsdien vol stroomt met mensen die hetzelfde denken. ,,Hoe dan? Ik zie gewoon Wil en Max!”

Meer DenD