Ging facelift Hillary Clinton verschrikkelijk mis?

Hillary Clinton
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hillary Clinton wilde er waarschijnlijk weer jong en fris uitzien, maar volgens velen is haar huid net iets té strak getrokken bij een recente facelift. De politica is bijna onherkenbaar na de ingreep.

Verkiesbaar stellen?

De 72-jarige was aanwezig bij een musical eerder deze maand. Helaas maakte ze daar niet de indruk die ze graag wilde maken. In plaats van dat mensen enthousiast waren over haar verjongde uiterlijk, schrokken ze ervan. De huid bij haar vangen is opvallend strak en ook haar voorhoofd is strakgetrokken. Het gerucht gaat dat Clinton haar best doet er jong uit te zien om zo haar kansen te vergroten bij de verkiezingen van 2020. Naar verluidt wil ze zichzelf opnieuw verkiesbaar stellen als kandidaat bij de Democraten.

Aanklagen

Jaren geleden zou Hillary ook al plastische chirurgie zijn ondergaan. Ook toen voordat ze zichzelf verkiesbaar stelde. Ook toen zag haar huid er een stuk strakker uit en ook had ze wat aan haar kaaklijn laten doen. Destijds was het verschil echter niet zo groot als nu. Duizenden Amerikanen hebben geschrokken gereageerd op het nieuwe uiterlijk van Hillary en vinden dat ze nét iets te ver is gegaan. Er zijn Twitteraars die schrijven dat het lijkt alsof Hillary bezeten is en dat ze haar plastisch chirurg moet aanklagen.

 

 

 

 

Tags

BILL CLINTONFACELIFTHILLARY CLINTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck