Ging vrouw Samantha Steenwijk vreemd?

Volgens Yvonne Coldeweijer ging de vrouw van Samantha Steenwijk vreemd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Daisy, de vrouw van Samantha Steenwijk, zou een tijd geleden een langdurige affaire hebben gehad met een andere vrouw. Volgens Yvonne Coldeweijer had Daisy twee telefoons om het geheim te houden en sprak met de vrouw af bij haar en Samantha thuis.

Ondanks de rechtszaak, brengt Yvonne Coldeweijer opnieuw ‘juice’ over Samantha Steenwijk. Eerder ging het om illegale dieetpillen, die Samantha naar eigen zeggen nooit had gebruikt. Nu gaat de juice over iets dat veel gevoeliger ligt: haar vrouw Daisy.

‘Daisy niet gelukkig met Samantha’

,,De vrouw van Samantha Steenwijk, Daisy dus, heeft een langdurige affaire gehad met een meid op de kazerne van de marechaussee in Den Haag”, meldt een bron aan Yvonne Coldeweijer. ,,Dit was denk ik rond 2017. Dit stopte uiteindelijk in verband met de kinderwens met Samantha die toen serieus opspeelde.”

Volgens de bron zou Daisy meerdere keren hebben gezegd dat ze niet gelukkig in de relatie is. ,,Maar zij wilde ‘het leventje’ niet kwijt, dus bleef daarom bij Samantha. Daisy werkte toen bij een hotel als portier/beveiliger.”

Extra telefoon

Daisy zou in die tijd een extra telefoon hebben gehad. ,,Waarop ze contact had met die meid. Ze spraken zeer regelmatig af.”

Door de extra telefoon zou Daisy het geheim hebben kunnen houden voor Samantha. ,,Wat ik wel weet is dat Samantha achterdochtig werd en Daisy heel voorzichtig te werk moest gaan. Vandaar toen ook die tweede telefoon en afspreken op haar werk”, aldus de bron. ,,Ze spraken eerst zelfs thuis af.”

Kinderwens

Hoewel de bron vermoedt dat de affaire op dit moment niet meer speelt, zou Daisy wel verliefd zijn geweest op deze vrouw. ,,Daisy twijfelde heel erg om van Samantha af te gaan”, legt de bron uit. ,,Toen kwam die kinderwens en werd het ruzie, want die meid las dat in de media. Daisy durfde niks meer op het spel te zetten en kapte alles af.”

Tags

AFFAIREJUICESAMANTHA STEENWIJKVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck