Glazen Huis NPO3 in opspraak: ‘Harteloos’

Glazen huis in opspraak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Kim Feenstra deelt in haar Instagram Stories dat er een moeder door de beveiliging van het terrein van het Glazen Huis is verwijderd, omdat ze een kerstwens aan haar kinderen wilde geven die door de toeslagenaffaire uit haar leven zijn. ‘Walgelijk’, vindt Kim het.

Afgelopen zondag namen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen hun intrek in het Glazen Huis. Elk jaar zamelt het Glazen Huis geld in voor een goed doel. Dit jaar, ironisch genoeg, voor Het Vergeten Kind.

Harteloos

Het juicekanaal Juicechannel deelt in hun Stories een Reels waarop te zien is hoe de bewaker de moeder vraagt om het terrein te verlaten. „Van het terrein bij Serious Request verwijderd omdat ze een kerstgroet wilde brengen aan haar onterecht uithuisgeplaatste kinderen!”, staat erbij geschreven.

Het Vergeten Kind

„Lekker daar Het Vergeten Kind promoten, wat een top initiatief is, laat ik dat voorop stellen”, begint Kim Feenstra in haar Story op Instagram. „Maar zullen we dan ook niet de vergeten/verdwenen kinderen, onterecht uithuisgeplaatste kinderen en de toeslagenaffaire ouders vergeten die daardoor hun kinderen zijn kwijtgeraakt? Het lef dat jullie een dappere mama hebben weggestuurd is een messteek in het hart van vele gedupeerde ouders.” De moeder in kwestie laat ook van zich horen op Twitter:

Tot nu toe heeft 3FM nog niet gereageerd op het voorval.

Tags

3FMGLAZEN HUISNPO3SERIOUS REQUEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck