Glee-actrice op mysterieuze wijze verdwenen

Verdwijning Glee actrice
Door: Tanja Brouwer
09-07-2020

Glee-actrice Naya Rivera is vermist. Naya, die bekend werd door haar rol als Santana Lopez in de muzikale serie, verdween woensdagmiddag tijdens een boottochtje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië.

Volgens haar zoontje (4), die met Naya op de boot was, sprong zijn moeder in het water, maar kwam ze niet meer terug. TMZ schrijft dat de lokale autoriteiten een zoekactie zijn gestart en dat er duikers zijn ingezet. Ook zoekt een helikopter boven het meer naar de actrice. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drama’s

De vermissing van Naya is het zoveelste drama dat de cast van Glee overkomt. In juli 2013 maakte hoofdrolspeler Cory Monteith, die Finn speelde, een einde aan zijn leven. Lea Michelle, die de rol van Rachel vertolkte, had met hem een relatie. In 2018 pleegde Mark Salling zelfmoord. De acteur, bekend van zijn rol als Noah, was eerder aangeklaagd omdat er in 2015 kinderporno op zijn computer werd aangetroffen.

Wat maar weinig Glee-fans weten is dat er nog meer drama’s hebben plaatsgehad met acteurs en de rest van het team. Zo pleegde ook productie-assistent Nancy Motes zelfmoord en werd de echtgenoot van de actrice die Kitty Wilde speelde dood aangetroffen in een hotel.

Meer DenD